Søndagstapas
0

Søndagstapas

nov 20 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi starter det hele med et detaljrikt blikk på noen av de større systemene bak «Kingdoms of Amalur: Reckoning», før vi tar fatt på en stor trailer fra «Final Fantasy XIII-2». Deretter blir det mer fra «Need for Speed: The Run», før vi får et gjensyn med «Battlefield 3». Så blir det lyd og musikk i fokus fra «SSX», før turen går videre til et virus-infisert Manhatten i «Prototype 2». Det hele avsluttes så med en både imponerende og morsom video fra «The Elder Scrolls V: Skyrim».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Kingdoms of Amalur: Reckoning»

Mye kan sies, og har blitt sagt, om de store navnene tilknyttet «Kingdoms of Amalur: Reckoning». Det kan faktisk virke som om disse navnene til tider overskygger spillet det egentlig handler om. Det vil ikke derimot si at «Kingdoms of Amalur: Reckoning» mangler ambisjoner når det kommer til tittelens egenskaper og mekanikker. Det er noen av disse som også var i fokus da utviklerne hos Big Huge Game slapp den siste utviklerdagboken til spillet, litt tidligere i uken. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Kingdoms of Amalur: Reckoning» har slippdato 9 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Final Fantasy XIII-2»

Square-Enix gjør seg klar til å lansere «Final Fantasy XIII-2» på nyåret og fans av serien kan glede seg til nok et storspekket rollespill fra de japanske utviklerne. Handlingen i «Final Fantasy»-spill kan ofte være noe tung og pompøs og «Final Fantasy XIII-2» vil nok fortsette denne trenden. For å forbrede seg kan man jo for eksempel sjekke ut den syv minutter lange traileren som Square-Enix slapp denne uken. Vær advart, det kan godt være du sitter igjen med flere spørsmål enn svar. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Final Fantasy XIII-2» har slippdato 3 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Need for Speed: The Run»

EA Black Box har gjennom året 2011 jobbet med neste kapittel i «Need for Speed»-serien, nemlig «Need for Speed: The Run». Utviklernes håp er at den skreddersydde handlingen og det nye fokuset på en cinematisk kjøreopplevelse vil ta serien til nye høyder. Spillet ble forøvrig lansert denne uken og i den sammenghengen slapp Electronic Arts også ut en såkalt lanseringstrailere. Se traileren under.

 

«Need for Speed: The Run» finnes allerede i butikkene og kan skaffes til Xbox 360, Playstation 3, PC, Wii og Nintendo 3DS.

«Battlefield 3»

«Battlefield 3» ble sluppet forrige måned og allerede før utgivelsen brukte Electronic Arts mye tid på å promotere den kommende nedlastbare pakken «Back to Karkand». Det var selvfølgelig fordi pakken var gratis for de som forhåndsbestilte spillet. «Back to Karkand» vil bringe noen av de mest populære brettene fra «Battlefield 2», i oppdaterte versjoner, samt våpen og kjøretøy over til oppfølgeren. «Back to Karkand» skal slippes i løpet av desember og denne uken slapp Electronic Arts en ny trailer til den nedlastbare pakken. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Battlefield 3» finnes allerede i butikkene og kan skaffes til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«SSX»

EA Canada jobber for tiden med en ny tittel i «SSX»-serien, kalt «SSX». De siste ukene har vi fått smakt på spillets baner og tidligere i uken var det spillenes overdrevne triks som sto i fokus. Electronic Arts brukte også denne uken på å forklare spillets musikk-funksjonalitet. Det i form av utviklerdagboken som kan ses under. Den er riktignok noe diffus, men det kommer fram noen interessante detaljer rundt spillets systemer for dynamisk-musikk. Et system som spillerne vil ha direkte innvirkning på og spillets musikkprodusent går faktisk så langt som å si at spillerne kan bruke spillet til å remixe både nye og gamle sanger.

 

«SSX» har antydet slippdato første kvartal 2012. Spillet kommer Xbox 360 og Playstation3.

«Prototype 2»

Med «Prototype 2» vil Radical Entertainment fortsette historien om det skrekkelige «Blacklight»-viruset. Spillet tar igjen sted på Manhatten og vi vil igjen få muligheten til å leke oss som et virus-infisert supermenneske. Riktignok har Radical Entertainment valgt å skape en ny hovedkarakter til det nye spillet. Byen har også gått gjennom en rekke forandringer, spesielt med tanke på spillets nye sone-oppdelinger. Det er disse sonene som også er i fokus i den siste utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

«Prototype 2» har slippdato 27 april 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«The Elder Scrolls V: Skyrim»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med en imponerende liten video fra «The Elder Scrolls V: Skyrim».

 

«The Elder Scrolls V: Skyrim» finnes allerede i butikkene og kan skaffes til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.