2000,- for «Gran Turismo 5»?
0

2000,- for «Gran Turismo 5»?

jul 06 Spill.no  

Det evig utsatte «Gran Turismo 5» har planlagt lansering i november i år. 2. november er datoen for spillets lansering i USA, mens vi i Europa ikke har fått en endelig dato ennå.

Spesialutgaver

Selv om vi ikke har fått en endelig dato her i Europa ennå, forventes det at spillet vil komme nogenlunde samtidig til oss. Og liker du å kjøpe samlerutgaver av spillet, bør du mest sannsynlig begynne å spare allerede nå. Amazon i Frankrike har nemlig lagt ut tre versjoner av spillet på nettsiden sin, til tre ulike priser. Det vanlige spillet vil koste 65 euro på Amazon, mens en spesialutgave er lagt ut til 99 euro.

Men det som vekker mest interesse er en «Gran Turismo 5: Ultimate Edition», som Amazon har prissatt til 190 euro, noe som vil tilsvare i underkant av 2000 kroner i norske butikker.

Hva innholdet i de to spesialutgaven er, vet vi ikke ennå. Sony har tidligere snakket om at «Gran Turismo 5» vil ha en rekke nedlastbart innhold i form av biler og baner som kan kjøpes i tillegg til hovedspillet, så muligens inneholder «Gran Turismo 5: Ultimate Edition» alt av ekstra nedlastbart innhold. Andre har spekulert i om den kanskje inneholder et nytt ratt- og pedalsett.

Amazon har nå fjernet prisen fra hjemmesiden sin.

Se bilder fra «Gran Turismo 5» på neste side!

«Gran Turismo 5» utvikles av Polyphony Digital og utgis av Sony Computer Entertainment. Spillet er eksklusivt på Playstation 3, og har foreløpig ingen lanseringsdato i Europa, men det forventes lansert i løpet av november 2010.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.