3DS-oppdatering i juni
0

3DS-oppdatering i juni

mai 12 Spill.no  

Den høyst etterlengtede firmware-oppdateringen til 3DS, som opprinnelig skulle vært tilgjengelig ved lansering, har endelig fått en slippdato. 7. juni er det dags for nedlasting av Nintendos programvarepakke.

Nettbutikk

Nøyaktig hva denne pakken vil inneholde vil ikke Nintendo avsløre helt ennå, men vi vet at en nettleser og nettbutikken e-Shop blir å finne her. Sistnevnte byr på muligheten for spillere kjøpe og å laste ned innhold som 3DS Ware-spill og Virtual Console-titler via nettet.  Ifølge nettstedet Andriasang vil den japanske versjonen av e-Shop også ha en Mega Man Legends 3-demo blant de første artiklene som er til salgs, men dette er ikke bekreftet for den europeiske utgaven.

Oppdateringen slippes samme dag som Nintendo skal holde sin årlige pressekonferanse på E3-messen, hvor vi regner med å få høre masse om 3DS og e-Shop-tjenestens fremtid. Spill.no kommer selvfølgelig til å være på pletten under hele messen for å gi deg de ferskeste nyhetene.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.