Mer L.A. Noire i vente
0

Mer L.A. Noire i vente

mai 12 Spill.no  

Team Bondi-sjef Brendan McNamara klarer ikke vente til lansering før han begynner å hinte om ekstra mer innhold. I et intervju med 1UP tar han bladet fra munnen – en uke før L.A. Noire havner i salg.

Innbrudd og svindel

– Vi har to fulle avdelinger – innbrudd og svindel – som aldri ble med i spillet, så vi har vurdert hvorvidt vi kommer til å gjennomføre dem, forteller McNamara i intervjuet.

En avdeling, eller desk, som de kalles i spillet, utgjør en samling av flere saker, så disse to kan vise seg å by på massevis av underholdning sammenlagt. Hvorvidt det er snakk om nedlastbare episoder, oppdateringer eller egne tilleggspakker nevnes ikke, men med tanke på at det tok Team Bondi hele syv år å snekre sammen L.A. Noire, er det ikke usannsynlig at det finnes nok skrapet materiale til å lage minst et par tilleggspakker før de konsentrerer seg fullt om sitt neste prosjekt.

L.A. Noire utvikles av Rockstar og Team Bondi og utgis av Take-Two. Spillet lanseres på PS3 og Xbox 360 20. mai.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.