65.000 personer vil ha Silent Hills
0

65.000 personer vil ha Silent Hills

mai 03 Spill.no  

Som vi har tidligere rapportert her på Spill.no har Konami i alt utenom navnet kansellert grøsserspillet Silent Hills.

Spillet som ble annonsert på gamescon i 2014 fikk øyeblikkelig en stor hype rundt seg, da sterke navn som Guilermo Del Toro (Hellboy osv.) og Hideo Kojima (Metal Gear serien) skulle stå bak serien, mens hovedpersonen skulle være selveste Norman Reddus. (The Walking Dead) Stor ble selvsagt skuffelsen da det visste seg at spillet ble kansellert nesten uten forvarsel.

Nå har fans av serien begynt å samle seg. I skrivende stund går det en underskriftskampanje på nettet som ber Konami om å revurdere kanselleringen av Silent Hills. I skrivende stund har kampanjen over 65.000 underskrifter.

Målet er å oppnå 75.000 og deretter sende dem til Konami.

At det er potensiale for profit er det liten tvil om. Ettersom demoen P.T (Playable Trailer) fjernet muligheten for nedlasting, har enkelte konsoller med P.T installert blitt lagt ut for salg til uhyrlige priser.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.