7500 kr for spesialutgaven!
0

7500 kr for spesialutgaven!

apr 11 Spill.no  

Capcom har annonsert en samlerutgave av det kommende Resident Evil 6 til en svimlende prislapp, melder Kotaku.

Dyr galskap

De siste årene har vi sett en økende tendens av skrullete og ekstremt plasskrevende spesialutgaver av storspill, men da i første omgang fra vestlige utgivere. Hvem husker vel ikke Halo-hjelmen, Crysis 2-ryggsekken eller Assassin’s Creed-statuettene? Og hvor mange har Call of Duty-nattkikkertbrillene eller den fjernstyrte bilen til Black Ops?

Capcom har nå bestemt seg for å være med på leken, og annonserte nylig en samlerutgave som virkelig setter fansens dedikasjon på prøve. I Resident Evil Premium Edition får man inkludert spillet, fire typer deksler for nettbrett – og en kopi av skinnjakka hovedperson Leon har på seg i spillet. Det er mulig å velge størrelse før man bestiller. Prisen? 105 000 yen, eller omtrent 7500 norske kroner.

Hvis du – i motsetning til oss – er såpass Resident Evil-fan at en Leon Kennedy-skinnjakke er et selvskrevent tillegg i samlingen din, kan den bestilles HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.