2x Assassin’s Creed for iOS
0

2x Assassin’s Creed for iOS

okt 28 Spill.no  

Assassin’s Creed: Multiplayer Rearmed og Assassin’s Creed: Recollections er begge laget for Apples håndholdte konsoller.

To til

Ubisoft er på hugget for tiden, og i tillegg til det relativt etterlengtede Assassin’s Creed: Revelations, ser det ut til at hele to nye spill skal supplere dette. Disse to er imidlertid rettet mot Apples håndholdte smart-enheter og operativsystemet iOS.

Assassin’s Creed: Multiplayer Rearmed
Rearmed dukket opp gratis på AppStore allerede for noen dager siden, og er en slags videreføring av fjorårets Assassin’s Creed II Multiplayer, som også tilbød flerspilleropplevelser i fugleperspektiv. Fire spillere konkurrerer mot hverandre via 3G eller WiFi, eller en mot en via Bluetooth. Det er i tillegg mulig å øve seg på egenhånd.

Assassin’s Creed: Recollections
Selv om sentral informasjon som pris og lanseringsdato ennå ikke er avslørt, vet vi i det minste at Recollections er et kortbasert spill som utspilles i sanntid. Hvordan disse taktiske kampene foregår har vi foreløpig ingen idé om, men vi blir lovet at de 20 oppdragene i spillet vil by på rundt ti timer med underholdning, og at man kan låse opp den populære tegnefilmen Embers i løpet av spillet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.