A Link Between Worlds kommer til å ha sterkere tilknytning til forløperen enn du tror
0

A Link Between Worlds kommer til å ha sterkere tilknytning til forløperen enn du tror

jun 28 Spill.no  

Det nye innslaget i Zelda-serien, A Link Between Worlds, vil by på store overraskelser som vil «sjokkere spillere», i følge Zelda-produsent Eiji Aonuma. 

Kjente personer

Aonuma forklarer i et intervju med bladet Edge at det blant annet vil finne sted en hendelse i begynnelsen av spillet som vil være «en stor overraskelse», samtidig sier Aonuma at karakterer fra den klassiske forløperen vil dukke opp i det nye spillet og at A Link Between Worlds vil fortelle om hva som skjedde i kjølvannet av historien til A Link to the Past. 

A Link Between Worlds ble presentert for første gang på Nintendos egen streamingkanal Nintendo Direct i april og ble med en gang kjent som en oppfølger til klassikeren A Link to the Past som kom ut i Norge i 1992. 

Sammenheng?

Nå vil det altså se ut til at røttene til klassikeren sitter dypere enn vi tidligere kunne anta. Av det vi vet om tilknytningen mellom spillene er at de foregår i den samme Zelda-verden og at det kommende spillet har blitt antatt å inneholde Dark World slik som i forløperen, noe Aonuma også bekrefter i intervjuet. 

Vil det kanskje være en sammenheng mellom det overraskende momentet og historien til karakterene?

Det er uansett tydelig at Nintendo satser hardt på oppfølgere i år, med oppfølgere og nyoppussede titler både i og utenfor Zelda-serien. Nostalgi har sett ut til å bli nøkkelordet i 2013 for spillselskapet. På tross av dette lover Aonuma at det vil være mange nye elementer i det nye spillet slik som muligheten for å kunne bli et modellert til et maleri for bokstavelig talt å gå på veggene. 

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds til Nintendo 3DS vil bli lansert mot slutten av året og er nok på ønsket under juletreet av mange Zelda-fans i år. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.