Alpha Protocol er fjernet fra Steam
0

Alpha Protocol er fjernet fra Steam

jun 20 Alexander Lund  

Oppdatering: Det viser seg at det er en utløpt lisensavtale for musikken i spillet som har gjort at spillet må fjernes fra Steam.  Det er antageligvis bruken av sangen Turn Up The Radio av 80 talls bandet Autograph som er roten til det hele. Vi er like lei oss som dere er for at dette ikke er grunnet en remaster. Originalsaken følger under.

Alpha Protocol, kult spillet fra Obsidian som kom ut i 2010 er fjernet fra Steam.  Action-rollespillet forsvant fra nettsidene i løpet av gårsdagen med følgende melding:

At the request of the publisher, Alpha Protocol is no longer available for sale on Steam.

Vi er usikker på hvorfor spillet ble fjernet, men det kan ha noe med at Microsoft kjøpte opp Obsidian i fjor. Selv om Sega fortsatt eide rettighetene til Alpha Protocol har katalogen til Obisidan vært ønskelig å overta for Microsoft. Spillet fikk en lunken mottakelse da det kom ut, med flere som kritiserte kontrollsystemet og gameplayet, men lovpriste oppbygningen og RPG elementene. Obsidian har sagt de har alltid ønsket å se på mulighetene til en oppfølger.

Alpha Protocol fikk raskt en kultstatus på grunn av alle unike valg som ble tatt

Hva vi håper vil skje:

Microsoft har kjøpt rettighetene til spillet og Obsidian har begynt med en oppfølger som skal bli mye kulere og bevare alle RPG elementene som gjorde Alpha Protocol til en unik opplevelse.

Hva vi tror har skjedd

Alpha Protocol vil komme til Epic Games store, siden det er mye mer penger å tjene på å selge spillet over den markedsplattforem.

Vi vil uansett holde deg oppdatert. 

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill