Ansetter for neste generasjon
0

Ansetter for neste generasjon

mar 23 Spill.no  

Max Payne- og Alan Wake-utvikler Remedy søker nye ansatte for arbeid på spill for neste generasjons konsoller.

20 nye stillinger

Både Microsoft og Sony har blankt avvist at de kommer til å vise sine neste konsoller på årets E3-messe, men det er tydelig at utviklerverktøyene har funnet veien til en del utviklere. Blant dem finner vi tydeligvis det finske spillstudioet Remedy, som slo seg opp med actionspillene Max Payne og Max Payne 2: The Fall of Max Payne, før de tok steget videre med Alan Wake og Alan Wake’s American Nightmare som for tiden utgis i episioder på Xbox Live Arcade.

averterer studioet omsider etter nye folk, og da for et prosjekt de omtaler som «rettet mot neste generasjons konsoller». De planlegger å utvide staben med minst 20 stillinger, og begynner å ansette allerede i slutten av måneden. Hvilket prosjekt det er snakk om vet vi naturligvis ikke, men kjenner vi Remedy rett, får vi nok enthint eller to et stykke ut i produksjonen. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.