Apokalypse nå: Dubai
0

Apokalypse nå: Dubai

mar 13 Spill.no  

En ny trailer for skytespillet Spec Ops: The Line viser hovedperson Martin Walker hamle opp med amerikanske styrker som har gått over streken i Dubai.

Av skaftet

Det kommer muligens som en overraskelse at Spec Ops: The Line er det niende spillet i serien, men det er hele ti år siden sist vi hørte noe fra den kanten sist. Serien dukket først opp på PC i 1998, men ble senere utgitt eksklusivt for konsoller, både Playstation og Dreamcast, før sin ti år lange dvale. 

Nå er altså serien tilbake på beina, og handlingen er sterkt inspirert av boka The Heart of Darkness, som igjen er inspirasjonskilden til militærfilmen Apokalypse nå!, men hvor bokas Kongo og filmens Kambodsja er byttet ut med Dubai. Etter at landet er angrepet av en hissig sandstorm, har soldatene som ble igjen taklet sine nye omgivelser heller dårlig, og har gått helt av skaftet. Som kaptein Martin Walker er det din oppgave å stoppe dem. En ny trailer viser hvordan han har tenkt til akkurat det.

Se trailer

Spec Ops: The Line utvikles av Yager Development og utgis av 2K Games for PC, Playstation 3 og Xbox 360. Spillet skal etter planen lanseres 29. juni.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.