Nå blir det flere achievements
0

Nå blir det flere achievements

mar 12 Spill.no  

Nettstedet Xbox360Achievements hevder at grensen på gamerscore per Xbox Live Arcade (XBLA)-spill skal mer enn dobles fra og med juni.

Over doblet totalgrense

Siden tidenes morgen har achievement-grensene tilsynelatende vært skrevet i stein: 1000 GS per fullprisspill og 200 for XBLA. Men det har vært gjort justeringer underveis, først og fremst på hvor mange achievements totalbeløpet skal bestå av. I tillegg kommer DLC-achievements, som presset maksgrensen på XBLA-spill til 350 GS-poeng. Nå hevder det meritterte achievements-nettstedet Xbox360Achievements at Microsoft planlegger nok en omlegging av reglene.

Ifølge en ikke navngitt kilde, kommer den øvre grensen på XBLA-spill til å presses ytterligere, fra totalt 350 GS helt til 800 GS, fordelt på potensielt 400 GS på grunnspillet, og opp til fire tilleggspakker som hver kan by på 100 GS hver. I tillegg kommer vi snart til å se Gears of War 3 bli første spill som runder 2000 GS.

Dette betyr med andre ord at Microsoft oppfordrer til flere tilleggspakker for XBLA-spill, og gjør samtidig spillene mer attraktive for de med sterke følelser knyttet til gamerscoren sin.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.