Aprils beste brukerbidrag
0

Aprils beste brukerbidrag

mai 10 Spill.no  

Fuglene kvitrer, gresset er grønt, og bladene springer ut nå som april måned er over, skulle vi tro. Men nok snakk om været og la oss komme inn på det vi bryr oss om. Vi har samlet månedens beste brukerbidrag fra Spill.no!

Flere bidrag!

Brukerbidragene i aprilmåneden har ikke vært i overflod, men dette kan skyldes blant annet det heftige lan-party The Gathering, påskeferien, masse skolearbeid, eksamener og noe fint vær, men det hindre oss ikke i å motta noen veldig gode bidrag. Som vanlig får de utvalgte bidragsyterne en premie i posten, og vi håper dette gir en liten ekstra motivasjon for Spill.no-brukernes fremtidige bidrag. Alle som har blitt fremhevet her bes om å sende en melding til redaktør Jon Cato med navn og adresse, for å motta sin lille påskjønnelse fra Spill.no.

I denne utgaven av månedens beste brukerbidrag får vi et innblikk i spillernes inntrykk av forskjellige spill. Fra fantastiske sanddyner til verdens undergang.

Artikkelen fortsetter på neste side.

Alle brukeranmeldelsene finner dere HER.

Alle brukervideoene finner dere HER.

Det første bidraget i rampelyset kommer fra brukeren Kawaroc med sin utmerkede anmeldelse av thatgamecompany sitt nyeste mesterverk, Journey.

Kawaroc får sagt hvordan Journey klarer å dra spillerne inn i en enkel men samtidig genial atmosfærisk spillopplevelse.  Han vet å kunne sette ord på sine følelser for spillet, samtidig som vi får en introduksjon i hva spillet handler om. Forfatteren kommer også inn på et hett tema i spillbransjen med sitatet: ”Journey vil jeg si er et enestående eksemplar på at spill kan sammenliknes med kunst.”

Vi får en smakebit som får oss til å ville ha mer av dette. I kommentarfeltet forteller en bruker at han ble overtalt til å kjøpe spillet, takket være Kawaroc sitt syn på dette unike opplevelsesspillet.

En god og pent skrevet anmeldelse førte til at Kawaroc sin Journey-anmeldelse ble valgt ut til en av månedens beste brukerbidrag.

Anmeldelsen kan du lese her.

Veteranen Caspy92, har i april kommet med enda en av sine velkjente slakteanmeldelser. Denne gangen er det selveste Beer Grylls som må stå til pers. Den tidligere spesialsoldaten som har en verdenskjent overlevelsesserie på Discovery Channel, har nå fått sitt eget spill.

Som de erfarne spillere mange av dere er, så kjenner dere til at spill som er basert på andre medier ofte er usaklig dårlig håndverk. Hasteprosjekt, der det eneste målet med spillet er å tjene raske penger på en kjent lisens. MAN VS. WILD er intet unntak, og når Caspy92 fikk øye på dette spillet, var det ingen nåde i hans hjerte. Han mener dette spillet er så dårlig at han advarer spillerne mot skyhøye psykologregninger hvis man tar sjansen på prøve dette spillet. Dere har herved blitt advart.

”Spillet er så fantastisk usannsynlig og så gjennomført kjedelig at man kan like gjerne bruke de 450 kronene på noe mer nyttig, som gråstein og tapetlim.” – Caspy92

Mens noen spillutviklere drar spillbransjen opp i nye høyder, er det noen som prøver å dra de ned i gjørma. Her kan du lese Caspy92 sin anmeldelse av spillet.

I månedens siste brukeranmeldelse har PacSack skrevet om det postapokalyptiske spillet Fallout 3. Han har skrevet en lang og god anmeldelse for et spill som står hjertet nær for mange gamere. PacSack klarer å holde leseren interessert gjennom anmeldelsen ved å ha en fin flyt, samtidig som han får formidlet sitt syn på spillet på en god formulert måte.

”Atmosfæren er helt spesiell, og jeg har sjelden lagt merke til en så briljant og fengende stemning innad i et spill. Den står igjen som en uhyre stor motivasjonsfaktor, og jeg ville bare ha mer og mer enten jeg løp rundt nede i metroene med zombier etter meg, trasket forlatt og ensom rundt i et undergrunnshvelv der ingen har vært på hundre år, eller når jeg nøt det øde landskapet mens jeg hørte “I Don’t Want to set the World on Fire” av The Ink Spots på radioen. Episk.” – PacSack

Les resten av anmeldelsen her.

PacSack er en aktiv bidragsyter her på Spill.no og har kommet med veldig mange gode anmeldelser. Som fortjent får også han en plass blant månedens beste brukebidrag med sin Fallout 3-anmeldelse.

Til slutt har vi en brukervideo laget av Salaryman, hvor han gir oss en førti minutter lang sniktitt på det etterlengtede spillet Diablo 3. Videoen er filmet fra den åpne betaen av spillet, og Salaryman serverer gode kommentarer mens han kjemper seg igjennom sin jomfrutur i den mørke verdenen i Diablo 3.

Har du lyst til å skrive en anmeldelse eller poste en spillvideo du har laget, og dele med mange andre likesinnede spillentusiaster? Her på Spill.no har du sjansen! For å skrive en anmeldelse så søker du opp spillet i søkefeltet øverst til høyre. Når du har funnet spillet du vil anmelde, trykker du på ”Skriv din egen anmeldelse”.

For å få postet dine spillvideoer følger du Freeplay-guiden som du finner HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.