Aprilsnarr!
0

Aprilsnarr!

apr 01 Spill.no  

Tradisjonen tro har  World of Warcraft-, Diablo- og Starcraft-utvikler Blizzard et utvalg av falske annonseringer i anledning 1. april.

Glimt i øyet

Som kjent ELSKER Blizzard 1. april, noe den nyeste World of Warcraft-tilleggspakken som er under betatesting nå er et resultat av. I år har de gått helt av skaftet med spøkene sine, og leverte hele fire falske produktlanseringer.

Zergotchi er Blizzards nye dings, som i tillegg til å produsere sikkerhetsnøkler til innlogging på Battle.net-kontoen din, lar deg fore koden til en liten zerg-baby, som i beste Tamagotchi-stil må vaskes og lekes med. Ifølge den falske reklamen er den allerede utsolgt.

Blizzard Kidzz er studioets nye serie med lærespill for de minste, hvor titler som eventyrspillet The Westfall Trail, Zerg-staveprogrammet The Reader Ravager og detektivspillet Where in Sanctuary is Deckard cain? burde få noen bjeller til å ringe hos fans av tidligere Blizzard-titler.

Supply Depot 2 for iOS og Android lar deg spille StarCraft mens du er ute på tur. Minusen er kanskje at man inntar rollen som et Supply Depot, og dermed befinner seg, i beste fall, i veien for motstanderne. Blizzard lover millioner av hatter i spillet.

Fledgling Heroes: Blizzard Novels for a New Generation
For å kunne videreformidle sine blodige og mørke historier om verdens undergang og intergalaktisk krigføring til unge lesere, har Blizzard annonsert bokserien Fledgling Heroes. Serien tar sikte på såkalte tweens og tenåringer, og vil ifølge den absolutt usanne reklamen belage seg på fryktelig klisjeaktige ungdomsromaner satt i enten verdensrommet eller et fantasy-univers.


Se en oversikt over eldre aprilspøker fra Blizzard her!

Hvilke aprilspøker har du funnet i dag? Fortell i kommentarfeltet!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.