Notch annonserer nytt spill
0

Notch annonserer nytt spill

apr 01 Spill.no  

Minecraft-utvikler Markus “Notch” Persson har offentliggjort nettsiden for sitt kommende science fiction-spill, Mars Effect.

Allerede i bruk

Det er kanskje ikke dagen å gjøre det på, men Minecraft-grunder Markus “Notch” Persson har omsider offentliggjort tittelen på sitt tidligere nevnte science fiction-spill. Spillet skal hete Mars Effect, og en provisorisk nettside er allerede lagt ut. 

– Etter flere uker med å prøve å komme opp med et bra navn for spillet, har vi endelig bestemt oss for å ikke lære av tidligere erfaringer, og plukke et navn som på sett og vis allerede er i bruk av en enorm, allerede eksisterende serie, forteller Notch på nettsiden. 

Han henviser selvsagt til alt bråket han har hatt den siste tiden med Bethesda, som gikk rettens vei for å forhindre ham i å lage et kortspill ved navn Scrolls, siden det lignet for mye på navnet til deres The Elder Scrolls-serie.

Ifølge nettstedet ble titler som Elight, Wind Commander og Steve Online vurdert, men valget falt altså til slutt på Mars Effect. Notch lover for øvrig at spillet vil få “en logisk avslutning”, som et åpenbart sleivspark til Mass Effect 3s omdiskuterte slutt.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.