At Playstation 4 er kraftigere betyr ingen ting
0

At Playstation 4 er kraftigere betyr ingen ting

jun 29 Spill.no  

– Å sammenligne maskinvaren på konsollene er meningsløst, fordi vi vil ha mye bedre spillopplevelser enn det konkurrentene våre kan tilby, forklarer han.

 Da han ble spurt om hva det ville si for spillerne at Playstation 4 var en kraftigere konsoll svarte han:

– Problemet er at Sony valgte å gå ut å annonsere en haug med nummer, noe som er meningløst. Dette er ikke 1990, når det var 16-bit mot 32-bit!

Penello mener at kundene vil velge konsoll etter spillene og opplevelsene firmaene kan tilby, og han mener at Microsoft er bedre enn konkurrentene der. Han skryter også over at når det gjelder maskinvare, så vil Xbox One være utrolig rask på grunn av de store oppgraderingene av serverne deres. Uten å nevne at Playstation 4 vil bruke verdens største nettsky, Gaikai.

Innenfor spillfronten kan Microsoft tilby mange gode spill som er eksklusivt til Xbox, slik som Minecraft og Titanfall. Sony tilbyr derimot egenpublisering av indie-spill, noe som Microsoft ikke har åpnet for på sin konsolll.

Hva mener dere? Har maskinvaren noe å si, eller er det bare en dårlig unnskyldning fra Microsoft?

Kilde: OXM

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.