«Back to the Future» og «Jurassic Park» blir nye spill
0

«Back to the Future» og «Jurassic Park» blir nye spill

jun 10 Spill.no  

Ifølge Eurogamer har eventyrspesialisten Telltale Games vært på handletur blant gamle filmlisenser. Resultatet er at de nå jobber med spill basert på to klassiske filmserier: «Jurassic Park» og «Back to the Future».

Eks-Lucasarts

Telltale Games ble stiftet i 2004, og spesialiserer seg på klassiske pek-og-klikk-eventyr lansert episodevis. De skaffet seg lisensen til å lage spill basert på klassiske «Sam & Max» og «Monkey Island», og resultatet ble «Sam & Max – Season One» og «Tales of Monkey Island», to spillserier som begge følger i fotsporene til de originale pek-og-klikk-eventyrene.

Nå utvider de altså repertoaret sitt, med spill basert på gamle og kjente filmlisenser. Både «Back to the Future» og «Jurassic Park» var store kinosuksesser i sin tid, og gjenoppstår altså nå i spillform.

I artikkelen til Eurogamer påpeker Telltale Games at spillene ikke kommer til å være direkte basert på handlingen i filmene, men nye tolkinger av originalmaterialet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.