Battlefield 2042 traileren er sluppet!
0

Battlefield 2042 traileren er sluppet!

jun 09 Carl Fredrik  

I månedsvis har vi ventet på informasjon om hva det siste Battlefield spillet ville bli og nå har endelig DICE visst frem det nyeste kapittelet i den legendariske serien som strekker seg tilbake til tidlig millennium.

De fleste teorier ledet mot at vi var ferdige med historiske verdenskriger og skulle tibake til fremtiden. I dag fikk vi endelig bekreftet at dette stemte. Spillet heter Battlefield 2042 og, som mange allerede har forstått ved å se på titlen, vil ta plass 20 år i fremtiden. Det betyr futuristiske gadget og utstyr samtidig som det fremdeles vil bli forankret i dagens teknologi.

En annen stor nyhet er at Battlefield 2042 ikke har en enkeltspiller del. Denne strategien er prøvd før, blant annet av rivalen Call of Duty, som hoppet over enkeltspillerdelen i Black Ops 4. Heller ikke den smått obligatoriske Battle Royale modusen vil bli inkludert i spillet, ihvertfall ikke i begynnelsen. Dette tyder på DICE prøver å komme i forkjøpet på fremtidens trender. Om de lyktes vil tiden vise.

Antall spillere har økt fra 64 til 128, noe som garantert bryter smitteregler (og Geneve-konvesjonen) men dette gjelder kun for PC og siste generasjon av konsoller. I tillegg til ødeleggelsen fra spillerene som Battlefield spillene er kjent for vil man denne gang ha et værsystem som virkelig kan skape kaos. I traileren kan vi se en tornado som raserer gjennom brettet og sluker opp alt fra soldater til helikoptre. Folk fra Bergen vil nok ha en god fordel i Battlefield 2042 isåfall.

Spillet slippes med 7 kart hvor flere virker inspirerte av noen legendariske og fanfavoriter, med både klassiske og nye spillmoduser inne i miksen.

Ikke trenger vi å vente lenge på å få se noe gameplay heller, ettersom det er lovet en snikblikk allerede 13 Juni.

Battlefield slippes 22 oktober på alle plattformer i år og de som forhåndsbestiller spillet vil få tilgang til spillet 15 oktober.

 

 

 

About Carl Fredrik

En 40 år gammel gamer fra Trondheim som har spilt siden han var 5 år gammel. Fps, Rpg's og tredjepersons spill som spilles mest. Husker fortsatt da man kunne kjøpe ett spill som var komplett og uten mikrotransaksjoner.