Battlefield V kan få sin egen Battle Royal-modus
0

Battlefield V kan få sin egen Battle Royal-modus

apr 19 Anders Lønning  

Venture Beat melder at troverdige kilder har tipset dem om at DICE utvikler en prototype av en Battle Royale-modus som de håper å implementere i det neste Battlefield-spillet.

Kilden hevder at DICE angivelig prøver å finne ut av hvordan en svær, last player-standing modus kan funke sammen med de etablerte spillmekanikkene i Battlfield-serien.

Venture Beat sier lite om hvor langt DICE skal ha kommet med testingen av prototypen, men skriver at Battlefield V mest sannsynlig ikke lanseres med modusen, da konseptet ennå ikke har blitt godkjent.

FROSTBITE ROYALE: Kan teamet bak Battlefield endelig gi oss en Battle Royale som ikke ser ut som: A) en tegneserie eller B) et spill bygd utelukkende av assets kjøpt på Unity-butikken?

Skulle de finne ut at dette er noe de vil ha med i spillet, er det langt fra sikkert at de klarer å implementere det før lansering. Da er det kanskje mer nærliggende å tro at modusen kommer som en oppdatering etter lansering?

Med tanke på hvor vannvittig populær Battle Royale-sjangeren er blitt med spill som PlayerUnknown’s Battlegrounds og Fortnite, er det ikke spesielt overraskende å høre at både Call of Duty og Battlefield er villige til å hoppe på vogna. Likevel: før vi hører noe som helst fra offiselle hold er det greit å ta alt med en klype salt.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.