Besøk Spill.no på SpillExpo
0

Besøk Spill.no på SpillExpo

des 01 Spill.no  

Har du tenkt deg på SpillExpo i dag? Da bør du ta turen innom standen til Spill.no. Vi gir nemlig bort en pose full av spill til den som klarer å kjenne igjen flest plattformspill i vår store SpillExpo-konkurranse.

Tyve helter på samme skjerm

Ved hjelp av våre fotofiklingsferdigheter har vi tilkalt 20 helter fra 20 ulike plattformspill som alle leker seg i førstenivået til det originale Donkey Kong-spillet.

Jo flere du kjenner igjen, desto større sjanse for å vinne. Alle på SpillExpo er velkommen til å delta, du finner konkurransen på vår stand bakerst i lokalet, og forslagene dine må være skrevet opp og levert til oss på standen før 20:00.

Har du ikke anledning til å komme på SpillExpo kan du jo prøve deg på utdraget ovenfor, som viser fjorten av figurene som skal gjenkjennes og plasseres i riktig spill på SpillExpo. Det er ingen premie å vinne her på nettsiden, men i det minste får du en liten utfordring å bryne deg på.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.