Bioware jobber med oppfølger!
0

Bioware jobber med oppfølger!

jul 09 Spill.no  

Electronic Arts og Bioware har annonsert en oppfølger til det populære rollespillet «Dragon Age: Origins». Spillet skal lanseres før påsken 2011.

Nytt kampsystem

Ifølge pressemeldingen kommer oppfølgeren til å revolusjonere rollespillsjangeren igjen med mer action, et nytt kampsystem og en dynamisk historie. I motsetning til forgjengeren vil du ikke få lage din egen helt i spillet, denne gangen handler det om en fyr som heter Hawke, som har overlevd Blight-invasjonen.

Historien man spiller gjennom varer i hele ti år. Valgene man tar underveis vil påvirke historiens gang og utfallet.

– Med «Dragon Age 2» lager vi en ny inngangsport til «Dragon Age»-universet, samtidig som fansen av det første spillet vil kjenne seg igjen og bli tilfredsstilt av spillverdenen, hevder produsent Mark Darrah fra Bioware i pressemeldingen.

«Dragon Age 2» utvikles av Bioware og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres mars 2011 på PC, Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.