Black Ops II har lekket ut
0

Black Ops II har lekket ut

nov 05 Spill.no  

Piratkopier av det etterlengtede skytespillet Call of Duty: Black Ops II  har lekket ut på internett, melder Eurogamer.

YouTube-storm

Det er fremdeles en drøy uke igjen til lansering, men det har ikke hindret pirater å få tak i og distribuere skytespillet til alle hjørner av internett. Videoer fra spillet er allerede å finne i haugevis på YouTube. Designsjef David Vonderhaar i Treyarch har allerede vært ute mot de mange som har valgt å strømme innhold fra spillet live.

– Hvis du først skal strømme fra spillet før tiden, noe jeg overhodet ikke anbefaler, kunne du i det minste vært flink til det, klager Vonderhaar på Twitter, og legger til at lovlige strømminger dukker opp i slutten av uken.

Ifølge Eurogamer skal spillet allerede ha havnet i salg i Slovakia. Vi her i Spill.no tar selvsagt sterk avstand fra all form for piratkopiering, og oppfordrer våre lesere til å ha litt is i magen, og vente til den offisielle lanseringen neste uke.

Call of Duty: Black Ops II utvikles av Treyarch og utgis av Activision for Xbox 360, Playstation 3 og PC den 13. november og 30. november på Wii U.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.