Wolfenstein blir film
0

Wolfenstein blir film

nov 04 Spill.no  

Filmen Castle Wolfenstein er basert på Wolfenstein-spillene, og blir skrevet og regissert av Roger Avary, melder Eurogamer.

Tilpasset utgave

Avary er best kjent som medskribent på filmklassikeren Pulp Fiction av Quentin Tarantino, og er i tillegg en hengiven spiller. Blant de største inspirasjonskildene som både regissør og skribent, nevner han nettopp Wolfenstein.

– Jeg har alltid ment at Wolfenstein, tilpasset og åpnet opp for et bredere publikum som ikke kjenner til spillene, ville by på en stor cinematisk opplevelse. Og det var derfor jeg introduserte ideen for Samuel (Hadida, produsent. red. anm.). Han kjøpte rettighetene, og jeg kunne ikke vært gladere for at vi nå legger ut på dette eventyret, forteller Avary.

Han beskriver filmen som et action-eventyr i samme gate som Captain America og Inglourious Basterds, som forteller historien om en amerikansk kaptein og en britisk spesialagent som blir sendt på hemmelig oppdrag til Wolfenstein-slottet under andre verdenskrig. Her oppdager de Hitlers hemmelige våpen, og må bekjempe Himmlers paranormale SS-divisjon.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.