Bli fan av Spill.no, vinn RedBull!
0

Bli fan av Spill.no, vinn RedBull!

Jula er en koselig høytid, men i tiden mellom familieselskaper, juleribbe og julegaveåpning kan det ofte bli litt stille og kjedelig. I slike stunder kan Tilhengersiden til Spill.no på Facebook være redningen, for alle tilhengere av Spill.no får levert rykende ferske nyheter og anmeldelser rett til nyhetsfeeden sin. I tillegg arrangerer vi eksklusive konkurranser og giveaways – bare for våre Tilhengere på Facebook.

Besøk vår Tilhengerside her

Den første Tilhengerkonkurransen

For at flere skal få øynene opp for Tilhengersiden vår arrangerer vi nå den første Tilhengerkonkurransen. En gang mellom i dag og 5. januar trekker vi derfor et tilfeldig medlem av Tilhengersiden vår. Den heldige vinneren stikker av med et helt brett av energidrikken RedBull – perfekt for sene spillkvelder i vinter!

I tillegg trekker vi 2 øvrige vinnere, som vinner hver sin Spill.no goodiebag (med et utvalg spill og spilleffekter).

Bli Tilhenger av Spill.no på Facebook her
(Du må være logget inn for å bli Tilhenger)

Konkurranseregler

Deltakelse i konkurransen er helt gratis, men selvfølgelig kun åpen for våre Tilhengere på Facebook. Konkurransen baserer seg på tilfeldig trekning, og vinneren annonseres på Spill.no 6. januar 2010.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.