Bli med på lanseringsfest
0

Bli med på lanseringsfest

Spill.no ble offisielt lansert 1. oktober 2009, og lanseringen av nettsidene har gått strålende: Den første uken hadde vi 35.000 Unike Besøkende i uken, men bare tre uker senere var trafikken økt til nærmere 90.000 Unike Besøkende i uken. Dette tallet har holdt seg stabilt siden, noe som gjør Spill.no til Norges offisielt største nettsted for spillTNS Gallup sine ukeslister.

Lanseringen av Spill.no skjer på et foreløpig ikke annonsert utested i Oslo, og blant de inviterte finner man blant annet profiler fra TV 2 og norsk spillbransje, ulike spillutgivere, Egmont Serieforlaget og samarbeidspartnere av Spill.no.

Dette er den perfekte anledningen til å bli kjent med teamet bak Spill.no, og til å knytte kontakter i den norske spillbransjen.

Lanseringsfesten til Spill.no blir arrangert 25. februar kl. 18.00, og fordi festen skjer på et utested som serverer alkohol er det 20 års aldersgrense.

Vi gir bort to billetter

Nå gir vi bort to eksklusive billetter til lanseringen av Spill.no. Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen, er å skrive en kommentar i kommentarfeltet nedenfor og fortelle oss hvorfor akkurat DU har lyst til å delta på lanseringen. 

Det vil bli trukket en vinner som mottar to billetter – slik at vinneren kan ta med seg en god kamerat eller venninne. Konkurransen er åpen for alle som er 20 år eller eldre. Spill.no dekker ikke transport og losji til selve arrangementet, kun to billetter. Trekningen skjer i god tid før 25. februar 2010.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.