Utgivermøte #1: Activision
0

Utgivermøte #1: Activision

I begynnelsen av januar annonserte vi vår nye spalte «Utgivermøtet», hvor dere – våre kjære lesere – får muligheten til å stille de største spillutgiverne og utviklerne spørsmålene dere alltid har lurt på.

Om Activision

Først ut var spillgiganten Activision, som nå er franske etter at de ble kjøpt opp av Vivendi Universal, men som startet sin spillutvikling i Santa Monica allerede i 1979.

Activision er en av verdens største spillprodusenter, og er kjent for spillserier som «Call of Duty», «Tony Hawk’s», «F.E.A.R.», «DJ Hero» og «Guitar Hero», i tillegg til spill som «Prototype», «TimeShift», det kommende bilspillet «Blur» og en rekke andre titler. Nylig fusjonerte selskapet også med amerikanske Blizzard, og således faller også multiplayer-juvelen «World of Warcraft» inn under Activision-Blizzard paraplyen.

Se utgivermøtet

I slutten av januar møtte vi i Spill.no Brand Manager Kjetil Walseth hos Activision Norge i deres lokaler på Bryn i Oslo, og under armen hadde vi en bunke spørsmål fra våre lesere. 

Se videoen (i 2 deler) fra Utviklermøtet med Activision Norge her:

PS: I begynnelsen og slutten av videoene ovenfor ser dere også vår nye Spill.no-animasjonsintro, laget av Bergenske Kamikaze Media. Hva syntes dere?

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.