Bli uovervinnelig i Diablo III
0

Bli uovervinnelig i Diablo III

jul 23 Spill.no  

En feil i rollespillet Diablo III kan utnyttes slik at trollmenn blir uovervinnelige i spillet, meldes det i forumet. Blizzard har ennå ikke reagert på feilen.

Udødelige trollmenn

Etter en usedvanlig problemspekket lansering av tidenes raskest selgende PC-spill, har turen kommet til selve programmeringen. Nå viser det seg at en svakhet i koden lar spillere oppleve udødelighet i spillet, så sant man gjør som følger:

1. Start opp en Wizard

2. Velg angrepet Teleport – Fracture. Bind det til en knapp.

3. Velg evnen Archon, deretter Improved Archon

4. Plasser musepekeren i nærheten eller over figuren din

5. Archon Teleport

6. Veldig raskt etterpå, aktiver Archon

Vi understreker at Blizzard ennå ikke har kommentert feilen, og vi kan ikke garantere for at spillere som utnytter svakheten ikke blir straffet av utvikleren i ettertid. Dette gjør du på eget ansvar.

Utfører du sekvensen riktig, har du nå en helt og holdent udødelig Wizard, som kan sendes til neste vanskelighetsgrad på innsamlingstok frem til Blizzard får lagt ut en oppdatering som fikser opp i det.

Se video

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.