Bygg muskler med et spill
0

Bygg muskler med et spill

apr 18 Spill.no  

UFC – eller Ultimate Fighting Championship som forkortelsen står for – har vokst enormt i popularitet de siste årene. Kampsporten går ut på å bekjempe motstanderen med spark, slag og grep, og det finnes allerede flere dataspill hentet rett fra ringen. Men nå vil THQ gjøre deg til en ekte slåsskjempe med hjelp av et spill.

Treningsspill

I UFC Personal Trainer skal du nemlig trene selv foran skjermen. Oppbyggingen kan minne om Wii Fit, et treningsspill som har solgt over 20 millioner eksemplarer og skapte en bølge av lignende treningsspill i kjølvannet av suksessen. Felles for disse er at det nesten utelukkende er damer som trener foran skjermen, og nå vil THQ gjerne gi treningsspillene tilbake til gutta.

I spillet kan man velge sin egen kampsporttrener, og vil gjennomføre øvelser relatert til selvforsvar og kampsport. Utviklerne skryter av at man forbrenne kalorier, trene teknikk og lære angrepsbevegelser i ulike treningsprogram. UFC-trenere som Javier Mendez, Mark DellaGrotte og Greg Jackson vil stille opp i spillet for å lede deg på rett vei.

Spillet skal etter planen lanseres i juni, og vil komme med støtte for både Kinect, Move, balansebrettet på Wii, og motstandsbånd som man kan montere kontrollene i.

Hva tror du? Kan du komme i like bra form som UFC-utøverne ved hjelp av et dataspill? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under.

Se flere bilder fra UFC Personal Trainer på neste side.

UFC Personal Trainer utvikles og utgis av THQ: Spillet lanseres på Playstation 3, Xbox 360 og Wii i juni.

Les også:

Mannen spillbransjen frykter

Wii HD på E3?

Gjensyn med Nico Bellic?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.