Dantes hemmelighet
0

Dantes hemmelighet

des 20 Spill.no  

En fersk trailer fra Ninja Theory og Capcom viser frem den nye Dante i nye omgivelser, nærmere bestemt i et hemmelig området av det kommende actionspillet DmC: Devil May Cry.

Comeback Kid

Vi har allerede sett en håndfull spillserier revitaliseres de siste årene, og de fleste har valgt å ta navnet fra det første spillet i serien for å understreke gjenfødelsen. Det gjør også Capcom når Devil May Cry-serien skal få sitt comeback, og i en ny trailer får vi se Dantes luftige sprang gjennom det som ifølge utgiveren er stedet man havner etter å ha funnet hemmelige portaler i spillet. Vi koser oss uansett med skarpe farger, masse action og himmeltema, og inkluderer videoen her for våre lesere.

Se trailer

DmC: Devil May Cry utvikles av Ninja Theory og utgis av Capcom for Xbox 360 og Playstation 3. Lansering er satt til 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.