De første detaljene er her
0

De første detaljene er her

aug 06 Spill.no  

Rocksteady Studios «Batma: Arkham Asylum» var helt klart et av fjorårets største spill og med det var det kanskje også fjorårets største overraskelse. For selv om nesten alle håpet at spillet skulle bli en suksess, fantes det mye tvil i luften. Noe som kanskje ikke er så rart med tanke på at den maskerte helten for det meste har vært utsatt for titler av noe tvilsom kvalitet. «Batman: Arkham Asylum» viste seg derimot å være et spill som, for mange, overgikk forventningene og oppfylte håpet. Overraskelsen ble også ganske stor da det ble annonsert en oppfølger under fjorårets «Spike Video Game Awards», bare noen måneder etter originalens suksess lansering. Siden den gang har det derimot vært veldig stille rundt spillet. Noe som ser ut til å forandre seg nå.

 

Igår kveld ble det nemlig annonsert at den etterlengtede oppfølgeren skal hete «Batman: Arkham City». Det vil ikke derimot si at spillerne denne gangen vil få tilgang til hele «Gotham City». Nei Rocksteady Studios har riktignok tatt spillet inn i den berømte byen, men de er ikke klare til å begi seg ut på et åpenverden-spill helt enda. Noe som i seg selv er ganske forståelig med tanke på hvordan det forrige spillet var bygget opp. «Batman: Arkham City» skal derfor være satt til et område av Gotham City som er avstengt med befestede vegger og vakter. Området er fylt med kriminelle fotsoldater og superskurker, fungerer som en slags provisorisk versjon av «Arkham Asylum». Videre lover Rocksteady Studios et stort utvalg av kjente superskurker samt mange forbedringer.

 

Vi kan forvente mer om «Batman: Arkham City» i de kommende ukene og månedene.

 

«Batman: Arkham City» har slippdato høsten 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.