Death Stranding kommer til PC
0

Death Stranding kommer til PC

okt 28 Anders Lønning  

Mange venter nok spent på det neste spillet fra den visjonære spillutvikleren Kojima Productions og om bare litt over en halvannen uke vil det være ute på PlayStation 4. Men for de som gjerne ikke har en PS4, eller som av andre grunner foretrekker å spille på PC kom studioet ut med en aldri så liten, og noe uventet når man tenker over tidspunktet, gladmelding i dag.

Jeg har selv spilt gjennom Death Stranding og er ilagt en av de strengeste embargoene jeg kan huske å ha signert. Våger meg likevel til å si at jeg gleder meg til å fortelle mer om spillet når embargoen løftes på fredag.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.