Deckard Cain kommer til Heroes of the Storm
1

Deckard Cain kommer til Heroes of the Storm

apr 06 Anders Lønning  

«Stay Awhile and Listen» 

Selv ikke de gamle og grå skal spares fra kampene i The Nexus virker det som. Deckard Cain, kjent fra samtlige Diablo-spill fra Blizzard, dukker snart opp i Heroes of the Storm som en av de, hvis jeg klarer å telle rett, 78 forskjellige spillbare karakterene.

I følge annonseringstraileren er Deckard en «setup healer» som holder fiendene borte med sine «gjenstander fra fordums tid».

I sitt arsenal har Deckard  blant annet muligheten til å kaste ut de klassiske Diablo-trylledrikkene som andre spillere kan plukke opp for å få liv, bruke Horadric-kuben som et Area of Effect-angrep som også senker farten til fiendene den treffer. Scroll of Sealing tegner en trekant på bakken som både skader og «rooter» fiender som er fanget inni den når den er ferdig tegnet, mens med Stay Awhile and Listen forteller Deckard en av sine historier noe som får fiender til å sovne på stedet.

Deckard virker som en av de rareste figurene å ha med i Heroes of the Storm. Det kan virke som om Blizzard har mange slots å fylle, men begynner å løpe tom for figurer. På den andre siden kan det hende at de prøver å ta frem til litt mer obskure, men samtidig ikoniske, karakterene fra alle sine spillunivers for å gi disse et nytt «push» .

For mer om Deckard Cain i Heroes of the Storm, sjekk ut videoen under:

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.