Del denne linken, vinn Nintendo Wii!
0

Del denne linken, vinn Nintendo Wii!

1. oktober relanserte vi Spill.no. Hver dag serverer vi deg rykende ferske spillnyheter og anmeldelser, toppet med et yrende community med tusenvis av medlemmer. Våre medlemmer kan også skrive brukeranmeldelser og diskutere spill i vårt hektiske forum.

For å spre det glade ordet om de nye nettsidene våre, så inviterer vi nå dere – nye og gamle medlemmer – til å dele Spill.no med vennene deres. Den oppmerksomme brukeren vil nemlig ha oppdaget de nye delings-knappene i bunnen av alle artikler – også denne.

For å kickstarte denne funksjonen arrangerer vi nå en latterlig enkel konkurranse:

Trykk på en eller flere av delingsknappene nedenfor, del denne artikkelen på Facebook, Biip eller Nettby – og vær med i trekningen av en Nintendo Wii.

Nintendo Wii premiepakken inkluderer:
    – Nintendo Wii konsoll (Verdi 1.989 kr)
    – 1 stk. Wii-kontroller
    – Sportsspillet Wii Sports

Så hva venter du på? Desto flere steder du deler denne artikkelen, desto større er vinnersjansen. Vi registrerer automatisk alle innloggede medlemmer som klikker på en av delingsknappene ovenfor. Er du ikke medlem enda? Klikk her!

Vinneren trekkes og annonseres i denne artikkelen 23. oktober 2009.

Trykk her for å gå til forsiden av Spill.no

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.