Delte ut gratis Mass Effect-trilogi til Black Ops II-eiere
0

Delte ut gratis Mass Effect-trilogi til Black Ops II-eiere

nov 14 Spill.no  

Bioware delte ut gratis Mass Effect Trilogy til uheldige PC-eiere som mottok utgaver av Call of Duty: Black Ops II med Mass Effect 2 i.

Lytter til universet

Da Black Ops II ble lansert i går, var det med stor forundring at mange PC-eiere opplevde å finne Mass Effect 2 i stedet for Black Ops II på andre disk i coveret. Mens feilpakkingen fremdeles er et mysterium, og Activision allerede har gått ut og informert de rammede eierne om at CD-koden i omslaget også gjelder for nedlasting av spillet via Steam, valgte Bioware å se lyst på situasjonen.

– Ryktene vil ha det til at tusenvis av kunder som kjøpte Call of Duty: Black Ops II for PC i dag også fikk en overraskelse i form av Mass Effect 2. Hvis du var blant de rammede, er det mulig du trodde det var en feil, men vi foretrekker å se på det som et tegn, og når universet snakker, bør du lytte, heter det i meldingen fra Bioware.

Bioware tilbød deretter de første femti eierne av et feilpakket spill et gratis eksemplar av Mass Effect Trilogy for PC, så sant de sendte inn et bilde av seg selv sammen med spillet. Tilbudet står med andre ord ikke lenger. Men all ære til Bioware for morsomt PR-stunt.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.