Destiny 2 kommer ikke til å støtte Cross-Play på Stadia heller
0

Destiny 2 kommer ikke til å støtte Cross-Play på Stadia heller

jun 17 Anders Lønning  

Bungie har bekreftet at Destiny 2, som ble annonsert at skal komme til Google’s streamingbaserte spillplattform, vil på lik linje ikke støtte kryssspilling på tvers av plattformgrensene.

Utvikleren har sagt tidligere at de har som mål at kryssspilling i Destiny 2 skal bli en realitet, men at de har andre utfordringer å hanskes med først, som for eksempel den nylig annonserte krysslagringen som skal komme på spillet. Det vil si at spillere som har spilt Destiny på enten PC, PS4 eller Xbox etterhvert skal kunne migrere over til den plattformen de vil for å spille med venner, og tilbake igjen om de så skulle ønske det.

Det ble spekulert i om Stadia versjonen av Destiny 2 kom til å støtte kryssspilling, hovedsakelig fordi det er en ny plattform som ellers vil få en tøff oppgave i å prøve å rappe spillere over til seg i et spill som har et så pass stort sosialt aspekt.

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.