Det neste Wolfenstein kommer til Switch sier Bethesda sjef
0

Det neste Wolfenstein kommer til Switch sier Bethesda sjef

okt 30 Anders Lønning  

Selv om Fallout 76 ikke kommer til Switch, betyr ikke det at Bethesda ikke ser på konsollen som et lite attraktivt marked.’

I helgen gikk PAX Australia av stabelen i Melbourne. På en av de mange panelene som fant sted der annonserte Pete Hines fra Bethesda, i en samtale om hvordan utviklingen av DOOM fra 2016 la grunnlaget for å få iD Tech 6 til å fungere på den håndholdte konsolle, at også det neste Wolfenstein spillet kommer til å bli lansert på Nintendo Switch.

– Under utviklingen av DOOM 2016 visste vi allerede at Switch var på vei, og det tillot oss å gjøre noen endringer for å gjøre spillene som kjører på iD Tech 6 skalerbare slik at maskinkravene for å kjøre dem var innafor hva Switch kunne klare.

– Så gevinsten av det arbeidet gjorde at både DOOM og Wolfenstein: The New Colossus, siden det er bygd på arbeidet vi gjorde under utviklingen av DOOM, kunne lanseres på Switch og det er derfor det neste Wolfenstein kommer til Switch og hvorfor vi har annonsert DOOM Eternal for Switch.

– Nå er de ikke bare porter lengre, nå er det spill vi har utviklet med Switch i tankene

Bethesda fortsetter med andre ord å imponere med sin støtte for alle plattformer. Jeg gleder meg til å se hva mer de har i vente for konsollen i tiden som kommer.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.