Diablo III får gratisdel
0

Diablo III får gratisdel

aug 15 Spill.no  

Blizzard har gjort første del av salgssuksessen Diablo III gratis for almennheten, selvsagt med restriksjoner.

Diablo til folket

Gratisutgaven, som kalles Diablo III Starter Edition, lar deg spille til nivå 13, eller til første boss, Skeleton King, er knertet i første akt. Betatestere husker kanskje at dette var den første delen som ble åpnet opp da testingen startet, og i ettertid har også de med gjestepass eller som har ventet på at kredittkortinformasjonen skal gå gjennom fått tilgang til denne.

Men nå er det altså åpent for alle, og alt man trenger å gjøre, er å enten låne spillet fra en kompis og opprette en ny Battle.net-konto, eller klikke seg inn på «You Game Accounts»-seksjonen på sin allerede etablerte konto.

I tillegg er oppdatering 1.0.4 rett rundt hjørnet, og Blizzard har laget en video for å vise de visuelle oppgraderingene som er gjort med Legendary-våpen, og såkalte Proc Powers som dukker opp når oppdateringen lanseres

Se video

Diablo III utvikles av Blizzard og utgis av Activision for PC. Spillet er erklært som tidenes raskest selgende PC-spill, og befinner seg i tillegg blant de ti mest solgte PC-spillene noensinne.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.