Diablo III utsatt til 2012
0

Diablo III utsatt til 2012

sep 23 Spill.no  

Det etterlengtede rollespillet Diablo III får ingen 2011-lansering som forespeilet, men blir i stedet gitt et lanseringsvindu i begynnelsen av 2012.

Selvkritisk

Som kjent åpnet nettopp utvikler Blizzard de første slusene til betatestingen av Diablo III, og håpet at denne ville være tilstrekkelig til at spillet skulle havne i norske spillhyller innen året var omme. Men den gang ei. Nok en gang velger den selvkritiske utgiveren å utsette forventet lanseringstidspunkt for en av sine titler.

– Det er alltid veldig fristende å lansere spillene våre så raskt som mulig. Men vi har ikke lagt såpass mange år inn i utviklingen av Diablo III bare for å lansere et nesten ferdig spill, forteller Mike Morhaime, sjef i Blizzard.

– Betatestingen går strålende, og vi ser frem til å utnytte til fulle den ekstra tiden vi trenger til å levere en opplevelse som svarer til våre visjoner for spillet og spillernes forventninger. Neste år kommer til å bli ufattelig travelt for Blizzard, forteller han videre i et nylig utsendt presseskriv.

Diablo III utvikles av Blizzard Entertainment og utgis av Activision. PC-spillet har ingen fastsatt lanseringsdato, men regnes med å slippes i begynnelsen av 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.