Donkeyboy inntar The Sims
0

Donkeyboy inntar The Sims

feb 14 Spill.no  

Drammens-bandet Donkey Boy blir å høre i den kommende utvidelsespakken The Sims 3: Studentliv. Dermed blir de den fjerde norske artisten som bidrar med musikk til The Sims-serien.

City Boy

Det er sangen City Boy som kan høres i det kommende spillet. Som med all populærmusikk som tar steget fra den virkelige verden inn i simmenes verden har låten blitt spilt inn på nytt på simsk – tullespråket simmene snakker i The Sims-serien.

– Vi er stolte over å ha med sangen City Boy i The Sims 3: Studentliv, vi håper å nå så mange som mulig med musikken vår. Vi spiller masse dataspill selv og vi gleder oss til å lage alle bandmedlemmene som simmer, uttaler Drammenserne entusiastisk i pressemeldingen fra Electronic Arts.

The Sims 3: Studentliv er den niende utvidelsespakken til The Sims 3 og lar simmene dra på universitet og feste, studere, flørte bowle og så videre. Utvidelsen lanseres 5. mars til PC og Mac.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.