Dragon Age 3 er annonsert
0

Dragon Age 3 er annonsert

sep 18 Spill.no  

Electronic Arts og Bioware har annonsert en oppfølger i rollespillserien Dragon Age ved navn  Dragon Age 3: Inquisition.

Frostbite 2 m.m.

Ingen bilder eller videoer er sluppet fra spillet ennå, og ifølge EA selv kom annonseringen for å ikke holde produksjonen hemmelig, etter at rykter om et Dragon Age 3 hadde begynt å dukke opp på nettet.

EA forteller at de kommer til å ta i bruk en splitter ny spillmotor, sammen med Frostbite 2, som også brukes i blant annet Battlefield 3 og det kommende Medal of Honor: Warfighter, og handlingen skal være lagt til Orlais, et område som skal være fire til fem ganger større enn Ferelden, verdenen i det første Dragon Age-spillet. 

Intern strid

Verdens mektigste samfunn, Orlais, er i trøbbel. Templars har brutt ut fra kirken, som de mener er for milde i sin behandling av magikerne. Opprør blant magikere har oppstått fordi de mener at Templars er for harde, korrupte og maktglade. Det er med andre ord ingen kjære mor i området, og som Ingqusitor er det ifølge EA din oppgave å redde verden fra seg selv.

EA har ennå ikke annonsert noen utgivelsesplattformer, og med et lanseringsvindu plassert i slutten av 2013, er det slett ikke umulig at det er snakk om et spill for neste generasjons konsoller. Vi regner med å høre bektraktelig mer fra denne fronten i tiden som kommer.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.