Dragonborn er annonsert
0

Dragonborn er annonsert

nov 05 Spill.no  

Bethesda Softworks har omsider annonsert tilleggspakken Dragonborn til rollespillet The Elder Scrolls V: Skyrim.

Dragefødt

Da Bethesdas Twitter-konto begynte å hinte om en kommende trailer før helgen, var det få som tvilte på at det var snakk om Dragonborn, en tilleggspakke datasnoker allerede hadde avdekket et par uker i forveien.

Se video

Som forventet, blir det både drageriding og kamper fra salen, og handlingen er satt til øya Solstheim, hvor den aller første dragefødte tydeligvis dukker opp for å stelle i stand trøbbel for deg. 

Og som mange fryktet, er det heller ikke denne gangen noen Playstation 3-dato for tilleggspakken, men Sony-gjengen kan i det minste trøste seg med at heller ikke PC-folket har fått noen dato ennå. Det har imidlertid Xbox 360-utgaven, som gis ut 4. desember. Prisen havner på 1600 MS-poeng.

The Elder Scrolls V: Skyrim er utviklet og utgitt av Bethesda Softworks for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Tilleggspakken Dragonborn utgis 4 desember på Xbox 360, og ytterligere plattformer ventes å annonseres snarlig.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.