Ny GTA V-trailer neste uke
0

Ny GTA V-trailer neste uke

nov 06 Spill.no  

Rockstar har annonsert på sine hjemmesider at de vil slippe en ny trailer for Grand Theft Auto V onsdag 14. november.

Etterlengtet reklame

Traileren skulle opprinnelig vært sluppet denne uken, men grunnet strømbrudd i New York-kontorene etter orkanen Sandy, måtte studioet se seg tvunget til å utsette den planlagte lanseringen til onsdag neste uke.

Rockstar har vært flinke til å dryppe ut akkurat nok informasjon om spillet til å holde interessen fra fansen på et maksimum, og de får nå føle konsekvensene. Utsettelsen faller nemlig ikke i god jord hos de mangfoldige tusen informasjonshungrige spillerne, og kommentarfeltene flommes over av misnøye over at traileren har uteblitt. Studioet kom derfor i går med en relativt streng melding til brukerne sine, i forkant av annonseringen om neste uke.

– Vi vet at alle gleder seg veldig til den neste GTA V-traileren, og vi kommer til å ha mer informasjon å dele med dere veldig snart. De som fortsetter å spamme kommentarfeltet med krav, vi imidlertid få meldingene sine slettet, og kommentarrettigheter fjernet, heter det i meldingen fra Rockstar.

Grand Theft Auto V utvikles av Rockstar North og utgis av Take Two Interactive. Spillet lanseres for Xbox 360 og Playstation 3 til våren neste år.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.