Dropper «Motorstorm: Apocalypse» inntil videre
0

Dropper «Motorstorm: Apocalypse» inntil videre

mar 15 Spill.no  

I går publiserte vi vår anmeldelse av «Motorstorm: Apocalypse», der vi skrev at det var ubehagelig å spille i kjølvannet av jordskjelvkatastrofen i Japan, og at det var svært uheldig timing for Sony å lansere dette spillet nå. I dag har Sony sendt ut en pressemelding om at de kansellerer utgivelsen av spillet.

Kun førsteopplaget i salg

– Konsekvensene av jordskjelvet og flodbølgen i Japan har sjokkert og bedrøvet oss, våre tanker er hos de pårørende, inkludert våre kolleger i Sony-familien som bor og jobber i Japan, skriver Sony.

Årsaken til at Sony kansellerer utgivelsen er at spillets handling, med en jordskjelvrammet storby i sentrum, minner for mye om nyhetsbildene i dag.

– Vi er oppmerksomme på parallellene mellom disse hendelsene og det underliggende temaet i «Motorstorm», og gjør det vi kan for å vise mest mulig hensyn til situasjonen, forteller Sony.

Til tross for at lanseringen har blitt avlyst, vil spillet likevel bli å finne i europeiske butikker. I Norden har spillet lanseringsdato i morgen, onsdag 16. mars, og butikker som allerede har mottatt spillet står fritt til å selge det. Men Sony kommer ikke til å sende ut noen nye opplag av spillet med det første. Spillet vil heller ikke bli markedsført i butikker eller via andre reklamer.

«Motorstorm: Apocalypse» er utviklet av Evolution Studios og utgis av Sony Computer Entertainment.

Les også:

Tommy er tilbake

Inspirerende spillbrodering

Videointervju med Batman-utviklerne

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.