Dyrelivet i GTA V
0

Dyrelivet i GTA V

jul 18 Spill.no  

I et intervju med japanske spillbladet Famitsu letter Rockstar Games litt på sløret om dyrelivet i Grand Theft Auto V. De lover at det skal være 15 forskjellige interaktive dyrearter spredd rundt i det gigantiske verdenen til GTA V. Så langt er kuer, hjorter, haier, forskjellige fiskearter, hester, prærieulver og pumaer annonserte dyr. Det spekuleres også om ulver, bjørner og en del smådyr som vaskebjørner, ekorn og diverse fugler.

Verdenen i GTA V er på mye større grad full av liv enn det relativt livløse Liberty City i GTA IV. Derfor trenger GTA V et rikt dyreliv. Dyrene er mer interaktive enn i Red Dead Redemption. Hva som menes med det er ennå ikke kjent. 

Rockstar annonserte også at du kan anskaffe menneskets beste venn, hunden. Hunder fungerer som en medhjelper for deg, og du har et ansvar over den. Gir du den ikke mat eller passer på den så rømmer dem, men er du en god eier gjør han diverse oppgaver for deg som å holde vakt, angripe fiender eller jakte sammen med deg.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.