EA hinter om nytt Medal of Honor
0

EA hinter om nytt Medal of Honor

okt 24 Spill.no  

En lapp med et smilende militæremblem i Battlefield 3-coveret hinter om at et nytt spill i Medal of Honor-serien er under vei. Lappen inneholder både initialene MOH og et stort ett-tall, som antagelig refererer til Tier 1-styrken i det forrige spillet.

Afghanistan?

Forgjengeren fant sted i Afghanistan, og fikk mye oppmerksomhet i forkant av lanseringen på grunn av konflikten det portretterte. Oppmerksomheten ledet blandt annet til at spillet ble trukket fra salg i amerikanske militærbaser, og utviklerne endret også navn på den ene grupperingen i spillets flerspillerdel fra Taliban til opposing force.

Alt vi vet om det nye spillet er at Danger Close tidligere har innrømmet at de er i gang med oppfølgeren. Noen lanseringsdato vet vi ikke, men vi vil tro EA satser på å gi det ut neste høst.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.