EA kan overta den lilla kjempedildoen
0

EA kan overta den lilla kjempedildoen

jan 08 Spill.no  

Utgiveren THQ har slitt det siste halve året. Etter å ha slått seg selv konkurs i desember i fjor forsøkte de å finne nye investorer, men nå ser det ut til at de ikke har lykkes. En amerikansk rettsavgjørelse har nemlig slått fast at flere av firmaets eiendeler, inkludert spill og spillserier, skal auksjoneres bort 22. januar for å skaffe penger til kreditorene.

Nye eiere

Det betyr at kjente spillserier som Saint’s Row, Homefront, Company of Heroes, Red Faction og Darksiders kan havne hos andre utgivere. Hva som skjer med kommende spill som South Park: The Stick of Truth og Metro: Last Light er usikkert, muligens blir disse også auksjonert bort.

Dermed er muligheten tilstede for at aktører som Electronic Arts og Ubisoft overtar kjente merkevarer fra THQ. Ifølge GamesIndustry.biz er begge aktørene og snuser på vrakgodset fra THQ-konkursen.

Auksjonen skal avholdes 22. januar, og vi regner med at mer info om hva som konkret skal auksjoneres bort kommer før den tid.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.