Elder Scrolls Online endelig annonsert
0

Elder Scrolls Online endelig annonsert

mai 03 Spill.no  

Det har vært snakk om et online-spill basert på Elder Scrolls-universet lenge, og tidligere i år verserte det rykter om en annonsering i mai. Nå er det mai, og jaggu har ikke spillet blitt annonsert. Den første infoen om spillet dukker opp i neste nummer av det amerikanske gratismagasinet Game Informer, men bladet har allerede lagt ut litt info om spillet på nettsiden sin.

Tusen år før Skyrim

Spillet finner sted 1000 år før handlingen i Skyrim, og handlingen dreier seg om en prins kalt Molag Bal som prøver å flytte hele verden inn i sitt demon-rike. Spillverdenen heter Tamriel, og inkluderer alle områdene man har kunnet besøke i tidligere Elder Scrolls-spill, inkludert Elsweyr og Skyrim.

Som tittelen tilsier kommer spillet til å være et online-spill, i samme gate som World of Warcraft og Star Wars: The Old Republic. Spillregissøren heter Matt Firor, som blant annet har jobbet på onlinerollespillet Dark Age of Camelot før. Zenimax Online Studios er navnet på utviklingsstudioet.

I neste nummer av Game Informer kommer magasinet til å avsløre detaljer om solo-oppdrag, dungeons og PvP – spiller mot spiller – systemet i spillet. Ifølge nettsiden er det tre faksjoner spillerne kan tilhøre som er i krig med hverandre, og striden handler om eierskap over Cyrodiil-provinsen, og om hvem som skal sitte på keiserens trone.

The Elder Scrolls Online skal lanseres i 2013 på PC og Macintosh. Under kan du se coveret til neste nummer av Game Informer. Ser du nøye etter kan du skimte et kart over Tamriel i bakgrunnen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.