Enda flere billetter og filmeffekter gis bort!
0

Enda flere billetter og filmeffekter gis bort!

jul 23 Spill.no  

For to uker siden startet vi vår «Predators»-konkurranse der vi deler ut kinobilletter og filmeffekter til en heldig ukentlig vinner. Vinneren av forrige ukes konkurranse ble leseren FamousSamuel, som svarte «narkotikakartellene» på spørsmålet om hvem Cuchillo jobbet for i Mexico, ifølge traileren.

Enda en sjanse

Denne uken har dere en ny sjanse til å vinne. Filmen har premiere i Norge 6. august, og hver uke frem til da vil vi ha en ny konkurranse fra filmen med to kinobilletter og filmeffekter i premie. Etter filmpremieren vil vi trekke en supervinner blant de fem ukesvinnerne, som vil få en hel sekk med «Predators»-effekter, deriblant en filmplakat signert av skuespillere, regissør og produsent!
Denne ukens konkurranse handler om en av filmens hovedpersoner kalt Royce. Etter å ha sett på filmklippet kan du svare på konkurransespørsmålet under. Lykke til!


For bilder av premiene, klikk deg inn på neste side!


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.