Er dette Doom 4?
0

Er dette Doom 4?

feb 29 Spill.no  

En anonym bruker av forumet 4chan la nylig opp en bunke med skjermbilder sammen med en melding om at Doom 4 er kansellert, noe utgiver Bethesda bestrider. Men er skjermbildene fra Doom 4?

Ikke kansellert

Id Software har hatt hendene fulle med den teknologiske prestasjonen Rage, som dukket opp på markedet for få måneder siden, men det er ingen tvil om at det er Doom 4 fansen er mest opptatt av. Ids markedsavdeling har imidlertid valgt å holde helt tett om prosjektet, utover å bekrefte at spillet er i produksjon.

Det var derfor bekymringsverdig da en anonym 4chan-bruker dukket opp med en haug med skjermbilder og en melding om at Doom 4 er kansellert. Utgiver Bethesda fulgte opp meldingen med en offisiell uttalelse til nettstedet Joystiq om at prosjektet fremdeles lever i beste velgående, men at det foreløpig ikke er klart for avduking.

Doom 4 er ikke kansellert. Når vi er klare til å snakke om det og vise det frem, lover vi å gi beskjed, heter det i meldingen fra markedsansvarlig Pete Hines i Bethesda.

Men bildene som ble lagt opp sammen med ryktet, er det ingen som har kommentert ennå. Er dette skjermbilder fra det kommende grøsserspillet, mon tro?

Se flere bilder på neste side!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.