Er dette en Playstation 4?
0

Er dette en Playstation 4?

mai 13 Spill.no  

I forkant av E3 pleier Microsofts og Sonys PR-avdelinger å lekke som to siler. Skjermbilder, bilder, trailere og mye mer pleier å finne veien ut av selskapene og inn på nettet. I kveld dukket det opp en påstått lekket E3-trailer fra Sony som viser glimt av Playstation 4.

Fake eller ekte?

Foreløpig er det ikke bekreftet om videoen er ekte eller ikke. Om den er falsk er den i så fall svært forseggjort. Vi får se mange ansikter til mennesker som har lysende Playstation-symboler i øynene, iblandet korte glimt fra noe som ser ut til å være neste Infamous og roterende bilder av konsollen, som mest av alt minner om en slags AppleTV med et lys rundt.

Det som taler mot traileren er at det kun brukes noen korte spillglimt fra actionspill, jeg ville tro at Sony valgte et mer variert utvalg spilluttrykk i en slik trailer. I tillegg synes jeg nesten det ser litt zombie-aktig med de ansiktene og lysene i øynene, heller ikke et uttrykk jeg tror Sony vil assosiere Playstation 4 med.

Til gjengjeld er traileren såpass velprodusert at jeg ikke tør å avfeie den som en forfalskning helt uten videre.

Ta en titt selv og diskuter i kommentarfeltet under: fake eller ekte PS4-trailer?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.